Tjänster - Privat

FEST

Dags att fixa den där 50-årsfesten? Vi vet att en bra fest kräver mycket engagemang och tid och att du kanske inte hinner eller orkar med att fixa det, där kommer vi in i bilden.

Oavsett vilken fest som är på ingående så hjälper vi er med vad ni själva önskar, från en liten ljudanläggning till fullstort party med catering och hela planeringen. Vi fixar alla typer av fester exempelvis 30-, 40-, 50-årsfester eller gårdsfester osv. Vi vet vad som krävs för att just din fest ska bli den alla pratar om och minns lång tid framöver. Kom ihåg att vårt främsta koncept är helheten så ju tidigare du släpper in oss desto bättre kan vi planera. Vi hjälper bl.a. till med catering, festlokal, tält, ljud och ljus, underhållning, dukning och mycket mer.
Fest
Bröllop

Bröllop

Din bröllopsdag är förmodligen en av ditt livs viktigaste dagar och en dag då ingenting får gå fel och det är just där vi kommer in i bilden. Oavsett om du vill ha ett stort herrgårdsbröllop eller ett litet intimt bröllop med bara dem närmaste så ser vi till att det blir precis som du har tänkt dig.

Vår fokus ligger mot dig som kund och vårt motto är att allt ska bidra till en helhet som överstiger dina förväntningar. Vi vill ge dig mer tid att förbereda det som är viktigt för dig dvs. allt innan festligheterna drar igång. Vi vet att ett bröllop är så mycket mer än bara festen efter vigseln och vill därför att du ägnar mer tid åt att planera vigseln och allt därtill medans du överlåter festligheterna till oss.

Kanske vill du ha festen i din egen trädgård? Kanske vill du ha ett fullskaligt herrgårdspaket med övernattning? Oroa dig inte, vi tar hand om allt och tänker på det du kanske inte funderat över. Men det viktigaste av allt, vi gör det på ditt vis!

Skola & Student

Vi vill ge alla chansen att hyra professionell utrustning hos oss så därför "subventionerar" vi våra egna priser för de som vi tror har minst i plånboken. Nu kan ni som ska ordna klass eller skoldisco i grundskolan(klass 1-9) hyra utrustning billigt av oss och detsamma gäller studenter som söker en enkel ljudanläggning för större eller mindre tillställningar som inte är vinstdrivande.

För grundskola klass 1-9 lämnar vi hela 30%* rabatt på LJUD, LJUS och RÖK oavsett hur mycket eller lite ni hyr.

För studenter som studerar på universitet eller högskola lämnar vi 20%* rabatt på LJUD, LJUS och RÖK oavsett hur mycket eller lite ni hyr. Arrangemanget får dock inte vara vinstdrivande!

*Observera att rabatten enbart gäller utrustning och inte personal eller transport.
Uppvisande av studentleg krävs.
Skola & Student