Tjänster - Företag

Event made easy

Vi får det att hända..

Tänk dig att du är chef för ett medelstort svenskt företag och att ni om ett tag framöver funderar på att genomföra ett jubileum. Kanske firar ni tio år, kanske firar ni en rekordvinst eller kanske är det bara så att ni känner för att motivera era anställda till att göra ett bättre jobb?
Vi jobbar tillsammans med er och följer era önskemål till punkt och pricka. Vi kan jobba efter budget eller så kan vi presentera ett eller flera kostnadsförslag åt er. Har ni inga färdiga idéer så kan vi ta fram förslag åt er och jobba fram någonting som passar för er antingen på egen hand eller tillsammans med er.

Vi jobbar även med dig som vill ta hand om kalaset själv och erbjuder ett stort urval av festtillbehör till förmånliga priser via vår uthyrning. Du kan läsa mer om våra artiklar om du tittar under Uthyrning i menyn till vänster.

Kickoff

Vi vet att en engagerad och trevlig personal lyfter ert företags anseende utåt därför vet vi också att ett väl sammansvetsat gäng jobbar bättre tillsammans och utför ett bättre jobb åt er och för kunden.

För en lyckad kickoff krävs att många komponenter kommer samman och bildar en dag full av äventyr och nöje. Vi på Eventbolaget fixar allt från fest till hela helger med teambuilding och helpension med nöje i centrum.

Varför inte slå ihop en lyckad kickoff med konferens över en helg? Eller kanske en dag med sol och bad i skärgården avslutat med en avslappnande spa-upplevelse och en god bit mat?
Oavsett hur ert företag vill engagera era anställda så har vi en lösning åt er.
Kickoff
Firmafest

Firmafest

En lyckad och trevlig firmafest betyder ofta ett återkommande årligt inslag i ert företags vardag så varför inte sikta mot det bästa ni kan erbjuda direkt? Ta kontakt med oss för att få förslag på vad vi kan erbjuda er som företag. Vi fixar allt inom festligheter oavsett om det blir en liten intim grillkväll eller om ni vill slå på stort och hyra lokal och catering. Vi har lång erfarenhet från firmafester och vet precis vad som kan sätta pricken över i:t när det kommer till er personals nöjdhet. Så tveka inte att lyfta telefon och höra med oss vad vi kan göra för er, att få ett förslag kostar inget.

Sammankomst

Föreningsmöte? Konferens?
Ja oavsett vad ni önskar hålla för sammankomst så fixar vi vad som behövs, från idé till verklighet bara sådär. Det är precis därför vi finns.

Vi står för hela upplevelsen och kombinerar alla de olika element som behövs för en lyckad sammankomst.

Varför inte lite äventyr på förmiddagen och sedan sammanträde kombinerat med en utsökt middag.

Vi har idéer för alla typer av tillställningar och vi knyter ihop säcken åt dig, kan det bli mer bekvämt? Testa oss så får du själv bedöma.
Konferens
Mässa

Mässa