Tjänster - Arrangör

Disco

När det gäller disco har du kommit till vår hemmaplan. Det är vad vi har mest erfarenhet inom och det är där det dunkar som vi trivs. Det spelar ingen roll om det rör sig om ren uthyrning eller en helhetsplanering, vi fixar allt. Vi levererar allt till alla tillställningar och lita på att det blir tryck på golvet redan från start om ni anlitar våra DJ:s.

Vi jobbar enbart med utrustning vi litar på och som levererar vad som utlovas av oss.
Oavsett vad det rör sig om för disco så kan vi leverera vad som känns rätt för dig. Vi gör kompletta lösningar och specialarrangemang med bl.a. laser, skum och andra temadiscon. Kanske vill du ha tillbaka 70-talet? Valet är ditt, vi levererar.
Skumdisco
Scen

PA & scen

När det gäller att nå ut till publiken har vi all kunskap som behövs för allt från det lilla torgmötet till det stora scenframträdandet. Vad du än önskar så står vi för helheten, inte bara scen och pa utan allt som kan tänkas behövas för en mindre festival. Vi skräddarsyr på dina villkor!

Har ni idén så har vi kunskapen, har ni ingen tanke så lägger vi extra mycket kraft på att ordna ett arrangemang som passar just ert framträdande.
Så vad mer kan man önska? Vi har tankar, idéer och engagemang.